Om oss

VINARESOR

 

Vietnam resor- Matlagningskurs- Språkhjälp- Konsulttjänst i Interkulturell Kommunikation

 

Vinaresor är ett interkulturellt företag med fokus på Vietnam. Vår version är att bygga broar mellan Sverige och Vietnam. Vi tror att en autentisk och personlig resa ska följa en livet ut. Därför vi finns här för dig som är ute efter en Vietnam upplevelse med alla dina sinne: du vill se det, höra om det, lukta och smaka dess mat samt uppleva dess landskaper, havskaper och människor. Vi levererar 4 tjänster: Vietnam resor (båda paket och skräddarsydda resor), matlagningskurs, språkhjälp och konsulttjänster i interkulturell kommunikation.

 

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.

Vinaresor stödjer barn som drabbas av Agent Orange i Vietnam. 20% av vinsten från verksamheten bidragar till verksamheter VAVA som sköter om dessa barn i mellersta Vietnam.

 

Var med och hjälp till Vietnam Assosiation av Victims of Agent Orange /Dioxin (http://vava.org.vn/?lang=en)

Under kriget mellan 1968-1975 använde USA 72 miljioner liter avlösningsmedel så också kallat Agent Orange. Mer än 3 miljoner vietnameser drabbas av agent orange varav 150 000 barn som fötts med missbildningar av det giftliga medlet. Kriget har varit över i 40 år med många barn lider fortfarande av den giftiga föroreningen (TCDD).